kissen


Jag har en ny favorit katt. Igår var jag ute i Kårsta för att gå på en otroligt efterlängtad date med mitt andra e, Elin! Det hela började att jag från tågstationen gick i ett kolsvart mörker på en smal bilväg omringad av öppna åkrar. Det var knappt så jag trodde att jag skulle leva, jag hade ju ingen relfex!? Det måste införskaffas!
Hela kvällen bestod egentligen av lite chips, lite godis och massor med te. MEN, det hände även något som livade upp stämningen en aning. Vi satt på varsin sida av köksbordet och klockan började bli mkt, vi hade suttit där och pratat i flera timmar och inte rört oss ur fläcken sen jag kommit dit. Helt plötsligt ser jag, bakom Elin, hur en MUS springer fram från springan mellan kylskåpet och vägen! Jag skrek till av förvåning och så vände den om och sprang tillbaka.
Vi fick panik. Det är rätt sjukt egentligen med tanke på att det är en liten, liten mus det handlar om men det är lite småäckligt. Tillslut så kom vi iaf på den smarta idén att hämta in katten! (Elins katt har inget namn utan den heter kissen, katten blabla you name it)
Vi stängde av musiken och satte oss tysta i kökssoffan där jag satt innan. I början fattade kissen ingenting alls så vi fick lotsa honom på rätt väg, det var ett jäkla projekt ska du veta! Sen helt plötsligt stannade han till och spetsade öronen. Det tog inte lång tid alls innan vi hörde hur han attackerade den lilla musen och så kom han där nöjd och glad med den i käften.
DÅ om någon gång utbröt paniken, jag var helt säker på att han skulle hoppa upp i soffan och stoltsera med sin fångst! Det slutade med att jag och Elin stod på soffan helt galna medan kissen tuggade i sig bytet.

Jaja, nog om det! Annars har det inte hänt speciellt mycket. Högskoleprovet i lördags förstås, men det är inte värt att nämna. På Söndagen var det som sagt elitseriepremiär och vi vann med 3-0! Det är inte jätte nice att åka buss enkel resa drygt 5 timmar för att förlora så det var grymt skönt! Och en riktigt bra start på säsongen såklart!

Förövrigt så är Lisa och lilla Elin(syster alltås, inte krooken) hemma från Falköping den här veckan :) Det var inte igår, så det måste vi klämma in någonstans!


no stress


Är det någon som känner människor i Jokkmokk? Eller kanske i Kiruna? Eller varför inte bara i norra delen av vårat underbara(?) land där det finns typ två personer?! Jag ska bland annat försöka hitta 4 pers som ska göra ålderskontroller på systembolaget i Pajala............ Mitt jobb är lika underbart som vårat land ibland. Tur att man inte viker ner sig för utmaningar iaf. Jag är ju inte den som är den liksom.
Skönt att det äntligen är fredag! Blir en hetsig helg dock.. Imorgon är det högskoleprovet som gäller. Ska vara inne på universitetet i RÄTT sal klockan 8, så sovmorgon? I wish. Kommer förmodligen vara helt död efteråt också.. Så det blir lugn kväll med Jonas på lördag! Söndag... sovmorgon? Nono. Samling 06.30 för att åka till Gislaved nere i de småländska skogarna och lira elitseriepremiär! Det ska bli sjukt kul! Måndag kommer vara mindre ljuvlig...
Bäst av allt är ju ändå att vi får träffa Sanna, FisarN, Schultz på söndag! Först ska hon få massa kramar men när matchen sätter igång kommer hon bli mos! Jag har inte träffat henne sen studenten?! Sannis, du får bli helgens höjdpunkt! :D


jenny's got a job!




. k&k .






en dag kommer du förstå.. yo


"nästa station, hallandsåsen. hallandsåsen"


Dagens roliga citat kommer från ingen mindre än Idaslida! Det är iof något hon sa för ganska länge sen nu, eller ja, ett halvår typ men ändå! Vi sitter och pratar i skolan om lite allt möjligt och Ida får frågan om vad hallandsåsen är för ngt. Brightlight som hon är så säger hon "jag vet, det är ju en tunnelbanestation!"  :D Tack piff för en av de bättre stunderna i mitt liv! haha.
Har precis varit hos tandläkaren, skräck! Har aldrig haft ngt hål så jag oroar ihjäl mig varje gång jag ska gå dit för att jag ska vara tvungen att möta borren. Men inte nu heller som tur va :) Efter att ha köpt några placker("ska vi leka doktor?") och ja, godis, så har jag äntligen kommit hem. Jobbar hemma sista tiden på dagen, hur skönt är det inte att kunna göra så!?
Idag är jag sådär härligt nostalgisk igen. Det är faktiskt inte så härligt iof, det är mest en längtan tillbaka? Och hur kul är det att gå o längta efter något som inte kommer? jaja. Elin aka tanka-anka har inte varit hemma på över 2 månader. Den jäveln sitter bara o häckar nere i Falköping och när hon väl är ledig, tror du hon åker hem då eller? Nejnej, ner till joel istället. Vad ska han va bra för egentligen?
Hur som helst så har lilla Frida, min andra syster, scannat in bilder från när vi va små. Därav nostalgin! Tänk om man bara kunde vrida tillbaka tiden några år för en liten stund. Jag skulle inte tacka nej till att springa runt och leka utan bekymmer?! (helst naken också, som Frida)


"de va celine dion vaa?"


Och så va den här helgen över den också.. En vecka kvar till vad som brukade vara höstlov, men inte den här gången!
Konferensen blev en bebsvikelse med stort B. Den började iof bra, champagne och frukt på kontoret innan vi tog bussen mot roslagsbanan. Väl på tåget fick vi en liten surprise när två kollegor langade upp kyckligwraps och aqua tinis haha. Ganska kul o se "tanterna" gömma alkohol för konduktören!
När vi kommit fram till båten och ner till våra hytter så gled vi snabbt upp till "sundeck". Det var bara att hoppa i bikinin o sen lägga sig på solstolarna som va placerade under "solen", gosh så bruna vi blev. Än en gång väldigt roande att se "tanterna".
Efter ännu mer sol och chill i bubbelpoolen så for vi vidare mot taxfree, jag och ida shoppade PEZ! (en jack sparrow och en will turner) Sen blev det middag och ja, jag gav upp! Jag hade haft huvudvärk enda sen vi va på kontoret och började känna att döden trängde sig på. Så efter att jag fått en drink från "en hemlig beundrare"(vi misstänker en vidrig man på 40+) vid middagsbordet och varmrätten serverats så GICK JAG OCH LA MIG. Jag kunde inte ens sitta upp, min kropp totalstrejkade. Så medan resten av vårat crew partade vidare låg jag och sov. Usch.
Självklart vaknande jag dagen efter och mådde hur bra som helst! Så i lördags var det bara att köra på med andra ord! När jag äntligen kommit hem från båten var det full rulle på en gång, in i duschen och fixa mickans present innan carros mor skulle köra oss till Brottby. Jag var till och med klar i tid. När vi kom fram åt vi tacos och sen blev det music quiz ála majsan! Mycket bra gjort!(mitt lag vann)
Kvällen fortsatte som sagt på Tegel och slutade sedan med blandade känslor. Sjukt kul kväll men jennys plastficka med
leg, kontokort osv va borta! Och vem hade haft den i sin väska om inte jag? Efter att båda åkt snålskjuts med andra hem så förenades vi tillslut åter i min säng med två gamla skolkataloger från bällstabergsskolan, helt klart en av helgens höjdpunkter!(cissi, vi checkade inte ailien haha.) Efter att ha hållt gång i nästan12 timmar somnade vi någon gång efter halv 6.
Ojoj, mycket text som tog mycket tid. Måste ägna mig lite åt arbetet också...

















"det finns bara ett paradis på östersjön"


I morgon ska jag och ida aka slida, piff, gonorréida åka på våra livs första konferens! (vuxenpoäng). Efter lite teambuilding och drinkar på kontoret styr vi kosan mot slussen och Birka Paradise! Kryssning fredag - lördag, det är ingen dålig konferens det! Efter att vi har varit på spa ska vi käka 3 rätters middag och efter det blir det party! "glöm inte danssulorna!" haha. Herregud, undrar hur det här ska sluta.
På lördag har vi sittning klockan 10, undrar hur många som kommer orka sig upp, och då ska vi gå igenom olika uppgifter vi blivit tilldelade. Bland annat ska man dra ett strå till stacken genom att komma på förslag till marknadsföring av företaget tillsammans med sin hyttkamrat. Ni kan ju gissa vem jag ska bo med... Idahoooe! Det kommer bli grymt. Kanske borde filma och göra ett eget "Färjan"-program.. Kan bli vilt med våra pantertanter till kollegor.


På lördag blir det inte mindre drag! Mikaela, Majsan, Nygren fyller ju 19 år! Snabbt hem från färjan och vidare mot Brottby där det blir fullt upp med middag, singstar, music quiz och mkt mer! 15 brudar blir inte att leka med! Efter denna trevliga tillställning far vi vidare till allas vårat Tegel.
På söndag tänker jag inte röra ett finger. Det handlar om välförtjänt vila.



Ida fångade en fin firre förut förresten.




and they´re singing this song, thinking this is the life


Jag är stolt över mig själv. Jag har kommit på en sjukt bra present. Det är nämligen så att min & jonas anniversary närmar sig och i år ska det firas! Egentligen brukar vi inte anstränga oss så mycket med o köpa grejer, mest bara göra ngt mysigt tillsammans men nu bryter jag trenden! Det ska bli en surprise så jag har inte sagt vad vi ska göra, bara att han inte får boka in något den 8e december.
Hur som helst så har jag bokat biljetter idag på Ticnet OCH suttit o klistrat ihop en oerhört bra rebus som han ska få knäcka. Så jag tänkte att jag lägger upp den här och testar på er! Sjukt smart. Det har med humor och göra, så mycket får ni veta.. (och nej, han läser inte min blogg så jag avslöjar inte allt nu)





Om du inte ser så står det "björne magasin" på den första bilden.. Fattar du? Den sista bilden är E.T (kan ju också vara klurigt majsan!)
 Cissi, avslöja inte nu bara för att du vet!


kaaonis


Vi vann, vi vann & vi vann! Göttkött. Helgen bestod väl mest av volleyboll.. Som sagt så var det två träningsmatcher mot sollet och JA dom fick spö maha :) Skönt att äntligen får träffa solletbrudarna igen!

Sen va det ju match med b-laget också och gissa hur det gick där? Vinst igen såklart. Ganska lyckad helg med andra ord! Som ett STORT plus har vi även fått vågra nya "resekläder" och vilken färg har inte tröjorna då?! Turkos såklaart! Ni ser ju på ida och dom bakom hur otroligt vackert det är(Sara, du är också söt). Och hör o häpna, det va varken jag eller ida som valde färgen! Vi har nog kommit till det bästa laget helt enkelt :)
Nu är det iaf måndag igen, alltid lika kul, och jobbet som gäller.. Sitter o väntar på att idaslida ska trilla in så att jag kan få lite trevligt company, ganska så aptråkigt här just nu.


cillen förtjänar en gammal goding



oboy, vilket förjävligt väder


Så sitter jag här på jobbet igen, kämpandes för att hålla ögonen öppna. Jag skulle sova tidigt igår, blev det så? Det vet ni nog svaret på. Fattar inte att det ska va så svårt! Och det här vädret?! Det är så skönt att man åtminstone kan titta ut och känna sig glad över att solen lyser eller ngt........ nah.
I helgen är det fullt upp. Två träningsmatcher mot Sollentuna imorgon! Kul o träffa tjejerna igen äntligen! Cillen, rödis, lollo & ellisnoor :)  Spö ska dom få också. Sen på söndag blir det seriematch med B-laget, inte lika kul menmen! Skönt med ett lite roligare avslut på den här sjukt tråkiga veckan iaf. Har inte hänt ett piss faktiskt. Eller jo, en sak har hänt och det är väl det enda som är värt att nämna.... Jonas körde på mig med bilen! Inte jätte dramatiskt egentligen, jag stod o skulle lägga in min väska i baksätet och helt plötsligt börjar han rulla framåt och upp på min tå!? Mkt skönt.
Nu ska jag snart dra mig hemåt och powernapa lite innan träningen :) So long!


thanks for the memories


Jag sitter här och kollar på bilder från studenten.. och balen såklart. Jag kan inte någonstans förstå att det är över?! Trots att det va ett ganska bra tag sedan nu. nostalgi så in i helvete.




.

fall out boys - thanks for the memories



and i'm stuck.

"Gör som 1720 andra, SKAPA EN EGEN BLOGG!" - och ja, det är ju precis vad jag gjorde... i maj! Så det är väl på tiden att jag röjer fram lite tid i min vardag och börjar skriva några rader?
Jag har kommit fram till att det är ett extremt bra tidsfördriv. På mitt jobb sitter jag vid datorn aaaaall day long, så det är ju perfekt att rensa tankarna här ibland!
Sen var det ju det där med designen... Förarbetet blev ju som sagt klart i redan i maj och jag orkar inte fixa mer just nu. SEN kommer min blogg bli vacker. Någon dag.





Idaslidaa! :)


RSS 2.0