kaaonis


Vi vann, vi vann & vi vann! Göttkött. Helgen bestod väl mest av volleyboll.. Som sagt så var det två träningsmatcher mot sollet och JA dom fick spö maha :) Skönt att äntligen får träffa solletbrudarna igen!

Sen va det ju match med b-laget också och gissa hur det gick där? Vinst igen såklart. Ganska lyckad helg med andra ord! Som ett STORT plus har vi även fått vågra nya "resekläder" och vilken färg har inte tröjorna då?! Turkos såklaart! Ni ser ju på ida och dom bakom hur otroligt vackert det är(Sara, du är också söt). Och hör o häpna, det va varken jag eller ida som valde färgen! Vi har nog kommit till det bästa laget helt enkelt :)
Nu är det iaf måndag igen, alltid lika kul, och jobbet som gäller.. Sitter o väntar på att idaslida ska trilla in så att jag kan få lite trevligt company, ganska så aptråkigt här just nu.


cillen förtjänar en gammal goding



Kommentarer
Postat av: Cillen

hahaha, emma, på vilket sätt förtjänade jag den där?

2008-10-13 @ 15:29:01
URL: http://cirre.blogg.se/
Postat av: issa

moahaha shit ni spöade ju skiten ur sollentuna haha det var ju roligt...fan vilka snygga tröjor själv har man röda usch haha;-)allt bra med dig annars?kram!

2008-10-13 @ 16:15:12
URL: http://nogg.se/isabelleblanc
Postat av: Jessica

haha.. ingen annan dag än min femtonårsdag. Gillar att du visar den i litet format så man inte ser din härliga min brevid =)

2008-10-13 @ 21:58:50
URL: http://jeccica.blogg.se/
Postat av: sararöööd

nästa gång åker ni på däng! :) maha puss.

2008-10-14 @ 12:15:49
URL: http://welko.blogg.se/
Postat av: issa

ja det gör väl det haha ska snart ha seminarium om venezuela...hamande i en grupp bara med killar haha me like haha;-)annars rullar det på funderar på att söka en termin utomlands är lagom sugen på cuba haha men får se..finns ju även volleybollen man måste tänka på haha...sj? hur går det med jobbet? bor du hemma? och hur är ditt kärleksliv med jonas? puss puss

2008-10-14 @ 14:46:01
URL: http://nogg.se/isabelleblanc

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0