fifferi


Jag vet, man orkar typ aldrig kolla när någon lagt upp ett klipp från youtube på bloggen. Men den här är fan värd det!
För er som känner till Magnus Erward så kan man ju undra om den lilla snubben är hans son?




Vad gillar du rubriken berry?


"SITT INTE BREDVID MIG!"


Efter att ha kommit fram till att Nygren är halvt arbetslös och en dålig människokännare, min mamma är dum för att hon handlar på ica och att den här helgen blev rätt galen så fick jag tillslut inspiration till ett litet inlägg.
I fredags var det en lugn kväll hemma hos el finno med tjejerna och äntligen fick vi med oss ida på ett hörn! Det var ju minst sagt på tiden. Nu har hon fått bekanta sig med en av våra oerhört exklusiva myskvällar som denna gång innehöll en jäkla massa skratt, svettningar och försök till att härma danser från youtubeklipp. Vi får se om piffen vill komma tillbaka haha.
I lördags var det ännu mer slapp som gällde tills det att jag begav mig hem till mor vilket även jenny och majs gjorde! Vi hade lite mysmys och drog sedan till tåget och tegel. (ja, jag taggade till). Efter att ha strosat omkring där inne i ett antal timmar och försökt hitta på roliga uppdrag som vi kunde utföra så slutade det med att vi tog sista tåget mot Vallentuna och hamnade istället på en lokalfest med massa coopare. Där var båda finnarna och sjukt mkt ost & kex, mums.
Vid halv 4 kom vi äntligen hem och jag fick ta hand om majs som inte kunde ta sig hem till crimeville denna tid på dygnet, vi spenderade en otrolig natt tillsammans. Söndagen bestod av en heldag i hallen och massa volleyboll. När jag kom hem var jag inte pigg någonstans alls utan fick i mig lite middag och somnade sedan som en stock efter att jag och morsan suttit och garvat åt Linda Rosing :)
Sammanfattat så var det en bra, rolig och behövlig helg! Jag är glad att mina vänner är mina vänner och att dom alltid finns där! Dessutom så blev det vinnst mot norsjö med 3-1 igår också.. happy times!






baby when the lights go out


Så var det lördag igen. Tegel eller inte tegel? Alltid denna fråga haha. Sitter och lyssnar lite skön partymusik för att se om jag kan tagga till... Jag, djenny och Majs är partyteamet för kvällen, liten men ack så go skara!

Jag har tänkt på en sak, tror du flugor sover?


you´ll somehow find, you and i collide


Det är så lätt att tänka tillbaka. Det är inte speciellt svårt att tänka framåt heller, det är vad som händer i nuet som är boven i dramat. Man kan tänka att allt är va så bra för ett halvår sedan och att man kan ändra på saker och ting så att allting kommer att bli bättre framöver. Det lättaste av allt är att bara blunda för nuet.
Jag skulle inte tacka nej till att gå och slappa i skolan, sitta och hänga i matsalen, göra absolut ingenting på håltimmarna, sådär barnsligt sitta och skicka lappar till varandra på lektionerna. Måste man bli vuxen? I guess so!

I helgen hade vi match mot Katrineholm och det slutade med en förlust.. Alltid lika roligt. Det finns inte mycket som är värre än att förlora på borta plan, resan hem är ju inte den muntraste! Men vi gräver inte ner oss för det. På söndag är det en ny match och en ny chans till 3 poäng. Oj vad vi kommer vinna!

Hittade lite mysiga bilder som påminner en om den gamla goda tiden, enjoy!





.


jag SKAA skriva. men inte nu. du får hålla dig ett tag till majsan!





snutte!


Kolla kaktusen haha :)





el halloweeno


Oj vilket kalas det blev i lördags! Det började med smik och ombyte hemma hos el finno och bar sedan av till en avlägsen, men trevlig, lokal där det blev minst sagt livat! ALLA som kom var utklädda och NÄSTAN alla hade verkligen gått in för det! Så himla kul! Det va omöjligt att känna igen folk. Majsan, Alexandra och alla andra som fixat allt, you rock!
Senare på kvällen snurrades "lyckohjulet". Några av oss var märkta med nummer och de som hade numret som hjulet stannade på skulle göra ett uppdrag. Numret blev 1 och självklart var det jag och en till! Vi fick uppdraget att lära alla gäster en dans, haha vilket misson. Det blev totalt misslyckat och vi sket i det efter ca 30 sekunder. Men det var ju kul så länge det varade!
Sist men inte minst så var det ju också en prisutdelning för bästa utklädnad. En flicka och en pojke skulle utses. Vem blev det lyckligt lottade flickebarnet? Emma "nunnan" Albertsson! Ja, jag var alltså utklädd till nunna. Jag var iklädd en hel "nunnedräkt" och hade ett stort kors runt halsen, hela kittet! Jag kunde knappt se mig på mig själv utan att skratta så ja... haha.
Nu måste jag väl lägga upp lite härliga bilder också, det va inte bara jag som var snygg!




trick or treat




Ikväll ska det halloweenpartajas! Inte något som jag känner borde firas egentligen men när man blir bjuden på nice kalas så tackar man ju inte nej! Min utklädnad kommer nog vara bäst....


RSS 2.0